Mijn stijl x jouw verhaal = de match

Referenties

Nubium verzorgt websites en online marketing content voor organisaties en bedrijven uit verschillende branches. Het is de kunst om ‘op maat’ voor opdrachtgevers en klanten te schrijven. Mariska kan dit goed en ondersteunt ons naar volle tevredenheid. Zo schrijft ze nieuwe teksten voor websites, nieuws en blogs, maar redigeert ze ook bestaande teksten op de diverse websites. Een prettige samenwerking.

Erwin Duinkerken, eigenaar Nubium

Samen met Mariska werk ik aan de communicatie van een internationaal project voor het verduurzamen van woningen. Mariska is heel flexibel en vaardig in het communiceren in verschillende talen. Zowel schriftelijk als mondeling. Ze is het aanspreekpunt voor de communicatie van de internationale projectleden en verzorgt de online en offline communicatie van het project.

Barbara Borghuis, senior adviseur SIR Communicatiemanagement

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen om de ontwikkelde communicatiestrategie voor een internationaal vraagstuk in het Engels te vertalen en te implementeren in offline en online instrumenten.

Martijn Schenning, senior adviseur/eigenaar SIR Communicatiemanagement

De blogs van Mariska voor Dochters van Twente zijn een genot om te lezen. Haar teksten zijn raak omdat ze vanuit het hart zijn geschreven. Daarnaast zijn haar blogs informatief, professioneel, herkenbaar en to the point.

Birgit Weustink, Dochters van Twente