Wil je mijn stijlinspiratie ontvangen? Vul hier je e-mailadres in.

Trainingen en projecten

Trainingen

De kracht van uiterlijke presentatie is een niet te vermijden feit. Hoe je jouw unieke zelf kunt laten voortvloeien en samenvoegen met je functie en/of merk is iets waar ik graag over vertel.

Ligt er binnen jouw bedrijf of organisatie een vraag met betrekking tot personal branding? Wil je je werknemers graag inspireren over hoe je je authenticiteit behoudt binnen de (on)geschreven regels van het kantoorleven of ben je geïnteresseerd in de verbindingskracht van het innerlijk & uiterlijk als essentieel onderdeel van jouw (merk)verhaal?

Neem dan contact met me op! Op basis van een intake filter ik de hulpvraag uit jouw verhaal of probleem en ontwikkel ik een presentatie of workshop met de juiste invulling voor een teamdag, heidag, live event of community bijeenkomst.

Projecten

  • Een stijlvolle noot nodig bij een creatief proces?
  • Een stylingplan nodig voor een activiteit, traject of fotoshoot?
  • Iemand nodig die het creatieve proces rondom een nieuw product/dienst of missie/visie begeleidt?

Huur Stijlmatch in. Ik leid je stap voor stap door de benodigde input en maak er een mooi concept van. Bij dit soort projecten mix ik mijn communicatie achtergrond met mijn kennis op het gebied van styling en branding.

Ja, ik wil meer informatie