Wil je mijn stijlinspiratie ontvangen? Vul hier je e-mailadres in.

Referenties

Mariska liet me zien hoe ik losse stukken uit mijn kast kon combineren wat tot verrassende combinaties leidde. Het is erg leuk om te zien met hoeveel enthousiasme Mariska te werk gaat, gepassioneerd en met kennis van zaken. Ik ben na de sessie anders naar mijn kledingkast gaan kijken en durf er meer uit te halen.

Marieke (52)

Ik vond de stylingsessie erg geslaagd. Ontzettend leuk om met een frisse blik je eigen kledingkast te bekijken. Het lijkt alsof ik meer kleding heb. Ook al meteen leuke reacties ontvangen over mijn kleding (‘dat draag je normaal nooit, wat leuk!’ ).

Lisa (26)

In mijn zoektocht naar een nieuwe stijl en onwetendheid over wat past bij mijn nieuwe lichaam heeft dit traject me veel inzicht gegeven. Ik droeg altijd veilige, a-lijn tunieken, maar nu weet ik dat ik veel meer kan dragen. Waar ik voorheen altijd voor ‘veilige’ kleuren koos (zwart, grijs, pasteltinten etc.) durf ik nu te experimenteren met felle kleuren die goed bij mij blijken te passen. De shoppingsessie vond ik fantastisch. Mariska doet dit goed voorbereid, met veel passie en voelt goed aan wat wel en niet kan. Ik heb kleding aangehad die ik nooit uit het rek zou durven halen, en me toch erg goed bleken te staan. Ik vind dat Mariska daar echt oog voor heeft en dit ook in communicatie empathisch weet over te brengen. Ik vond het meer dan geslaagd!

Andrea (38, na maagverkleining 70 kilo afgevallen)